Centrum pěstounských rodin o.s.

Hotline: +420 604 368 072

Pátek 29.03.2024,  svátek má: Taťána
Centrum pěstounských rodin o.s.
Centrum pěstounských rodin o.s.
Připravujeme další akce pro pěstounské rodiny

Je tu rok 2020

Tisk

zpět na předchozí stánku

Co si do nového roku 2020 pro Centrum pěstounských rodin přát? Co nás v nadcházejícím roce čeká?
I nadále se budeme snažit připravovat mnoho zajímavých akcí, i nadále budeme mít snahu spolupracovat s odborníky, kteří rozumí tématu náhradní rodinné péče.
Pro pěstounské rodiny máme připravené pěkné vzdělávací pobyty i vzdělávací semináře - kopírujeme témata, která byla úspěšná a snažíve se volit i témata nová. Připravujeme i několik akcí, kde se budou moci náhradní rodiče s dětmi potkat a třeba si jen popovídat. Za sebe si přeji, aby všechny pobyty, semináře i další akce byly pro klienty příjemné.
Pro pohodové fungování bychom v tomto roce rádi vybudovali novou kancelář pro klíčové pracovnice a novou terapeutickou místnost. Chtěli bychom dobudovat zahradu. Plány máme velké, snad se nám vše podaří.

A co si přát pro naše klienty, abychom dokázali naslouchat, abychom je dokázali podporovat, abychom dokázali pracovat ve shodě. A samozřejmě jim přeji hodné děti a spokojený život s nimi. Zkrátka, ať to všichni společně zvládneme :-)

Vlasta Neckařová - ředitelka organizace

Napište nám

Rádi Vám odpovíme na jakékoliv dotazy týkající se pěstounské péče.

Jméno: *
E-mail: *
Vzkaz: *
* Před odesláním vzkazu je nutné vyplnit všechny uvedené položky.

S přijatými údaji uživatelů webové stránky je nakládáno v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., v platném znění a zákona 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti.